A Körös-Maros Nemzeti Park területén, a Hármas-Körös partján Kunszentmárton városában várjuk kedves Szállóvendégeinket. Az Iglódi Panziót 2005-ben a vendégszeretetünk keltette életre, amely azóta már számos visszatérő vendéget, a vendégekből sok új barátot hozott családunk életébe.

A 2018-as évben elkészült cserkeszőlői Iglódi Apartmanházunk is, közvetlenül a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ szomszédságában. Kunszentmárton egy csendes kisváros, csodaszép természeti adottsággal a Körös folyónak köszönhetően.

A folyó parton kialakításra került egy vízitúra kikötő és sátorozó hely, ahol lehetőség nyílik a pihenésre és sportolásra. A terület hatalmas nyárfái alatt nyugodtan időzhetnek az idelátogatók. A terület adottságainál fogva alkalmas vízi túrázók fogadására, vagy állandó sátortábor kialakítására is.

A természetben gyönyörködő látogató napokon keresztül barangolhat, akár a gáton kerékpárral vagy lóháton megközelítve a távolabbi területeket, akár gyalogosan sétálva a folyópart mentén kialakított „horgászösvényeken”. Érdemes felkeresni a holtágakat, melyek madárvilága egyedülálló.

Maga a folyó és néhány holtága horgászásra is kiválóan alkalmas (Betekincsi holtág, Csengedi holtág). A lovassport iránt érdeklődők szintén megtalálhatják a kikapcsolódási lehetőséget, számos Lovasudvar várja vendégeit.

Az 5 km-re lévő Cserkeszőlő híres üdülőhely. Termálvizének köszönhetően országos hírű a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ (link legyen). Panziónktól 8 perc alatt megközelíthető autóval, 30 perc alatt kerékpárral is, kialakított kerékpárúton. Apartmanházunktól 2 perc alatt megközelíthető a fürdő bejárata.

Panziónk elnyerte a Booking.com 2017-es vendégértékelési díját 9,1 értékelési átlaggal, melyre nagyon büszkék vagyunk.


Szeretettel várjuk Önt is!

Iglódi Ferenc és Iglódi Ferencné Kati